Hur mår jag?

2 månader senare...

Godmorgon!

Long time no see! Som jag nämnde förut så uppdaterar jag bloggen när jag känner för det och just nu medan jag sitter på 04.44 tåget till Malmö så tänkte jag..ja men skriva i bloggen kanske?😁

Fick ca 1.5t sömn inatt. Gick bara inte att sova, så inatt lär jag sova bra. Är framme strax innan 09 sen blir det raka vägen till skolan och kötta på tills kl 16.00. Efter skolan blir det middag och träning på schemat.

Vi har inte fått skolschemat ännu, så vet inte vad jag ska förvänta mig. Men ”kund i salong”, styling och färgning lär det säkert bli.

Hur mår jag?

Jag mår faktiskt bra. Jag tror inte ni förstår hur mycket alla era meddelande betyder för mig! Att få kommentarer på mina Insta stories till ”hej! Allt väl?”, att ni hör av er gör mig glad ska ni veta så tack för att ni är fantastiska och skämmer bort mig med kärlek!

Imorgon är det exakt 2 månader sen allt tog slut, och japp vilken Coincides att jag är i Malmö igen. Jag kan inte förstå att det har bara gått två månader!! Känns som det gått typ ett halv år! Hur är det mellan oss? Helt okej endå. Vi har inte snackat så mycket det senaste, men vi är sams!
jag har fokuserat mycket på att umgås med vänner, träna och get my shit together. Och wow vad det har gett resultat! Jag är verkligen stolt över mig själv!

Jag har trots allt som hänt och alla smällar jag fått - metaforiskt - varit snäll, tagit tag i saken och bearbetat det psykiskt. Och ja, jag känner mig starkare än nånsin. Utan mina vänner och familj vet jag inte vart jag hade tagit vägen.

Nya jag

Bilden ovan förklarar precis så det var för mig den första månaden. Oj vad tufft det var, men idag är det mycket bättre. Jag känner att jag har funnit mig själv och det vill jag ALDRIG förlora!

Jag må låta självkär men jag är så nöjd med själv.
- att jag har kommit igång med att träna. 4kg har jag gått ner men känner mig verkligen fit-for-fight och känner ”aah ingen dålig kropp där inte!” 😁

- jag har bil och åker vart jag vill och när jag vill och gör saker som gör mig glad, tex tar en fika i Trosa.

- Jag har förlorat vänner men funnit nya som ger otroligt mycket glädje och kärlek.

- jag har fina svärfamiljen som stöttar med boende tills jag får nya lägenheten och visa mycket kärlek.

- i know my worth! Vill ha en kille like me! Jag skämmer bort människan kan jag lova! Gulliga små kärlekslappar, massage, u name it. Hans glädje är viktigast för mig. Och det hoppas jag att det är lika naturligt för honom tillbaka. Men först är det dags att fortsätta umgås med mig själv ett tag ☺️

På torsdag flyttar jag till min lägenhet vilket jag också ser fram emot. Oj vad jag kommer renovera och bo in mig!

Ja...vet inte om allt detta var intressant för er, men nu behöver jag sova lite. Uppdaterar er mera via Instastories. Puss o kram!💕🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229