Skatteåterbäring 2018

Godkväll!

Har precis ätit och myst klart med killen min och nu är det solo tid som gäller. Han spelar datorspel och jag fixar med bloggen och har tvn på i bakgrunden... perfekt!
En standardkväll för oss haha.

Laddade precis ner appen Kivra.
För er som inte vet så kan man få skatteåterbäringen redan i början av April om man ansluter sig till Kivra som är alltså en digital brevlåda-app. Deklarationen skickas som en pdf-fil till din inloggning via appen och där har du allt du behöver sedan för att godkänna via Skatteverket senare i månaden. Miljövänligt!

Såhär ser det alltså ut via appen precis när man har loggat in. Bra datum att hålla koll på. Dock så om du har appen så lär du få en notis när du har fått ett digital brev.

I år kör jag med Kivra igen. Har aldrig behövt hittills...Tvärtom och betalat FÖR mycket i skatt istället, så hoppas mina gamla arbetsgivare har gjort rätt så jag inte behöver betala haha.
Allt blir bara bonus för vårt sparande.

Allmänt om idag.

Har faktiskt varit en väldig bra och effektiv dag. Fått otroligt bra dialog med kunderna idag och skickade iväg en del offerter som blir stora affärer om de väljer oss, vilket är alltid kul!
Jag vill krossa mina mål denna månaden med försäljningen men också hitrate dvs att kunderna är 100% nöjda, glada och vill fortsätta med våra tjänster efter deras provperiod är slut. Then i am happy!

Imorgon är det fredag, wihoo!
Längtar redan nu efter ett glas vin vid 16.30 slaget 😍

Trevlig kväll alla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg